top of page

Instad - Din Brf- & företags partner

Vi specialiserar oss på skräddarsydda lösningar för företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster inkluderar professionell trappstädning och fastighetsservice för att hålla gemensamma utrymmen rena och inbjudande

01

Flytt och transport

Flytttjänster är en kritisk process som kräver planering och noggrannhet. Vi är er pålitliga flyttfirma i Uppsala som inte bara hjälper er att transportera era ägodelar säkert och i tid, utan vi tar också hand om allt det praktiska som hör till en smidig flytt.

Vår transporttjänst är inte bara effektiv utan också pålitlig. Vi förstår hur viktigt det är att era ägodelar når sin destination i tid och oskadda. Oavsett om det är för ert företag eller bostadsrättsförening, kan ni lita på oss för säker transport.

02

Städning & lokalvård

​När ni har landat i era nya lokaler eller bostäder, är städning ofta en av de första uppgifterna att ta tag i. Våra professionella städare är specialiserade på allt från kontorsstädning till noggrann trappstädning. Vi vet hur viktigt det är med en ren och inbjudande miljö och arbetar för att uppnå just det.

03

Fastighetsservice och underhåll

Vi erbjuder en omfattande fastighetsservice som täcker alla era behov för att underhålla och vårda era lokaler. Från regelbundet underhåll av fastigheten till akut reparation, vårt team är experter på att säkerställa att era byggnader är i bästa skick. Med vår dedikation till att leverera högkvalitativ fastighetsservice kan ni vara trygga i vetskapen att era fastigheter tas om hand på ett professionellt och pålitligt sätt.

Fyll i det enkla formuläret nedan för att begära er skräddarsydda offert eller boka ett kostnadsfritt besök för att diskutera era behov. Tillsammans kan vi göra era lokaler renare och er vardag smidigare.

Offert BRF/Företag

Tack för ditt meddelande!

bottom of page