top of page

Instad - Din Brf- & företags partner

Flytttjänster är en kritisk process som kräver planering och noggrannhet. Vi är er pålitliga flyttfirma i Uppsala som inte bara hjälper er att transportera era ägodelar säkert och i tid, utan vi tar också hand om allt det praktiska som hör till en smidig flytt.

Vår transporttjänst är inte bara effektiv utan också pålitlig. Vi förstår hur viktigt det är att era ägodelar når sin destination i tid och oskadda. Oavsett om det är för ert företag eller bostadsrättsförening, kan ni lita på oss för säker transport.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och bostadsrättsföreningar. Våra huvudtjänster omfattar:

  • Trappstädning: Håll era gemensamma utrymmen rena och välkomnande med vår professionella trappstädning. Vi skapar en säker och fräsch miljö för alla.

  • Kontorsstädning: Ert företag förtjänar en arbetsplats som reflekterar dess professionalism. Vår kontorsstädning garanterar en ren och produktiv arbetsmiljö.

  • Bud/Transport: Effektiv och pålitlig transportlösning för företag och brf. Vi ser till att era saker når dit de behöver vara, i tid och säkert.

​När ni har landat i era nya lokaler eller bostäder, är städning ofta en av de första uppgifterna att ta tag i. Våra professionella städare är specialiserade på allt från kontorsstädning till noggrann trappstädning. Vi vet hur viktigt det är med en ren och inbjudande miljö och arbetar för att uppnå just det.

Vi uppmuntrar er att fylla i vårt enkla formulär nedan för att begära en anpassad offert. Alternativt kan ni boka ett kostnadsfritt besök för att diskutera era specifika behov. Låt oss tillsammans göra era lokaler renare och er vardag smidigare.

Offert BRF/Företag

Tack för ditt meddelande!

bottom of page