top of page

Bohagsflytt

Planering & förberedelse

Tillsammans med oss kan vi noggrant planera och kartlägga er flytt i Uppsala. Vårt dedikerade team tar sig tid att förstå era behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd flyttplan som passar er perfekt. Vi börjar med att göra en detaljerad inventering av era tillhörigheter och sedan strategiskt planerar packningen för att säkerställa att varje steg är noggrant genomtänkt. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vår personliga och noggranna planering kan göra er flytt smidig och bekymmersfri.

Flytt, transport & leverans

Tillsammans med oss kan ni lita på en säker och pålitlig flytt och transport av era tillhörigheter från Uppsala, Enköping och Stockholm till er nya destination, var den än befinner sig inom hela EU. Vårt professionella team hanterar lastningen och lossningen med noggrannhet och effektivitet. Med användning av specialutrustning säkerställer vi att era möbler och föremål transporteras säkert och tryggt. Vi håller er informerade genom hela transportprocessen och ser till att er flytt sker smidigt och utan problem. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan göra er flytt och transport till en enkel och bekymmersfri upplevelse, oavsett var i EU ni flyttar till eller från.

Effektiv packning

Tillsammans med oss kan vi även ta hand om packningen för er. Vårt erfarna team ser till att era ägodelar packas säkert och effektivt för transporten. Vi använder oss av högkvalitativa förpackningsmaterial och beprövade tekniker för att säkerställa att ingenting skadas under flytten. Från att skydda ömtåliga föremål till att organisera och märka lådorna för enkel identifiering vid destinationen, tar vi hand om allt med precision och omsorg. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan göra packningen till en smidig del av er flyttprocess.

Uppackning & montering

Tillsammans med oss kan ni förvänta er en smidig och effektiv uppackning och montering av ert bohag. Vårt erfarna team tar hand om varje steg med precision och omsorg för att säkerställa att era möbler och föremål placeras på rätt plats enligt era önskemål. Vi tar hand om allt från att packa upp era lådor till att montera möbler och installera apparater så att ni kan känna er hemma så snabbt som möjligt. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan göra er uppackning och montering till en smidig och bekväm process.

Få en kostnadsfri offert

bottom of page