top of page

Fastighetsservice

Städning & underhåll

Skinande Rent: Vår städtjänst garanterar en skinande ren miljö, oavsett om det är för ditt hem, kontor eller affärslokal. Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar för att passa era behov och scheman.
Professionell Lokalvård: Vi tar hand om era lokaler med noggrannhet och professionalism. Från daglig städning till specialiserade rengöringsåtgärder, så håller vi era lokaler fräscha och välkomnande för både kunder och personal.

Grönområden

Vi erbjuder professionell skötsel av grönområden, inklusive gräsklippning, beskärning av buskar och träd, samt lövrensning. Vi ser till att era utomhusmiljöer är välskötta och attraktiva året runt.

Miljö & allmänna ytor

Vi tar hand om fastighetens yttre genom att erbjuda snöplogning och gräsklippningstjänster. Oavsett väderförhållanden håller vi gångvägar och grönområden i toppskick för er bekvämlighet och säkerhet. Dessutom tar vi hand om allmänna fastighetsunderhållsbehov såsom målning, reparation av fasader och takläggning. Vårt mål är att bevara och förbättra fastighetens utseende och värde genom högkvalitativt underhåll

Säkerhet & övervakning

Vår säkerhets- och övervakningstjänst är utformad för att skapa en trygg miljö för er fastighet. Genom regelbundna ronderingar och övervakning av säkerhetssystem, inklusive passersystem från pålitliga leverantörer, arbetar vi för att förebygga incidenter och säkerställa snabb respons vid behov. Er trygghet är vår främsta prioritet.

Få en kostnadsfri offert

bottom of page