top of page

Flyttstäd

En bekymmersfri flytt

Innan er flyttstädning är det viktigt att tömma ert nuvarande boende. Som er moderna flyttfirma med bas i Uppsala, Stockholm och Enköping kan vi underlätta denna process och ge er en smidig övergång till ert nya hem. Vår flyttservice sträcker sig över hela EU, vilket innebär att oavsett om ni flyttar lokalt inom Sverige eller internationellt, så tar vi hand om er flytt på ett tryggt och professionellt sätt.

Grundlig flyttstäd

Vårt erfarna team av städproffs använder högkvalitativa rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa en grundlig och effektiv städning av varje yta. Vi tar bort smuts, damm, fläckar och bakterier för att lämna ert utrymme skinande rent och fräscht.

Nyckelhantering

Vår flyttstädning inkluderar professionell hantering av nycklar för att göra er flytt ännu enklare. Med vår tjänst kan vi exempelvis behålla nycklarna efter flytten och lämna dem till hyresvärd eller mäklare efter avslutad städning. Dessutom omfattar vår städning en omfattande lista med tjänster för att lämna ert utrymme skinande rent inför er avflyttning.

Garanterad kundnöjdhet

Vi följer strikt Mäklarsamfundets rekommendationer för professionell flyttstädning för att säkerställa att er bostad lämnas i perfekt skick vid avflyttning. Genom att erbjuda en professionell och pålitlig flyttstädning ser vi till att ni kan lämna ert gamla utrymme med förtroendet att det är i perfekt skick.

Få en kostnadsfri offert

bottom of page